Overzicht van producten van fabrikant Ulica

Showing 1 - 4 of 4 items
 • 25 st. Ulica 270Wp Blue panel
  ZU270P

  De nieuwe generatie Ulica 270Wp poly nu verkrijgbaar!De nieuwe zonnepanelen van Ulica hebben maar liefst 4 Busbars waardoor de opbrengst nog hoger wordt en de kans op Hotspots verkleind wordt.Leverbaar vanaf eind oktober. Prijs per pallet (25 panelen per pallet)

 • Ulica 270Wp Blue panel
  ZU270P

  De nieuwe generatie Ulica 270Wp poly panelen!De nieuwe zonnepanelen van Ulica hebben maar liefst 4 Busbars waardoor de opbrengst nog hoger wordt en de kans op Hotspots verkleind wordt.Nu verkrijgbaar!

 • Ulica 275Wp Black panel
  ZU275M

  Nieuw in het assortiment!Ook de Black panels van Ulica zijn van hoge kwaliteit door een speciale coating op de aluminium randen van de panelen wordt deze niet dof. veel panelen hebben het probleem dat door het verweren van de panelen de zwarte rand steeds doffer wordt wat weer zorgt voor een optisch minder aantrekkelijk aanzicht.

 • Ulica 290Wp Black panel
  ZU290M

  Door een speciale coating op de aluminium randen van de panelen wordt deze niet dof. veel panelen hebben het probleem dat door het verweren van de panelen de zwarte rand verbleken en dit zorgt weer voor  een optisch minder aantrekkelijk aanzicht.